Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Podravka i ove godine na Mostarskom sajmu

05/04/2017

Izložbeni prostor Podravke na 20. međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2017. obišli su u utorak premijeri Hrvatske i Srbije Andrej Plenković i Aleksandar Vučić, priopćili su iz Podravke.

Ta se hrvatska firme ove godine na Sajmu predstavlja s Vegetinim kulinarskim kutkom, Lino kutkom za najmlađe, a poseban je fokus na promociji noviteta – Vegeta Maestro-mono začina i novim Dolcela asortimanom muffina. Središno mjesto na izložbenom prostoru je najproslavljeniji Podravkin brand – Vegeta.

– Obilježavanje jubileja – 20. izdanja Mostarskoga sajma potvrda je značaja manifestacije. Nama iz Podravke je, od samog pokretanja, bilo strateški važno da budemo prisutni, ujedno dajući svoj doprinos bogatstvu ponude, atraktivnosti i zanimljivosti ovog međunarodno priznatog događaja – rekao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Podravka je i ove godine, u sklopu Sajma, organizirala svečanu večer.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.