Biznis

zoi '84

Postavljaju se reflektori na trasi ski lifta Kolijevka

12/11/2019

Postavljanje i izvlačenje topova za vještačko osnježenje na stazama je u završnoj fazi, a testiranje sistema je planirano za 19.11.2019. godine

“Da se dešavaju nove stvari ove sezone na Ski centru, dokazuje to da su svi projekti u roku urađeni, te da su preostali u završnoj fazi”, kažu iz preduzeća ZOI ‘84.

“Završena je prva dionica nove staze, koja je na potezu Međustanica – Crni Vrh, a do kraja novembra na redu je završetak druge faze koji je na potezu Crni Vrh – Akumulacija II. Trenutno se postavljaju reflektori na trasi ski lifta Kolijevka, i u toku su pripreme za betoniranje temelja za stubove rasvjete.

Postavljanje i izvlačenje topova za vještačko osnježenje na stazama je u završnoj fazi, a testiranje sistema je planirano za 19.11.2019. godine.

Punjenje Akumulacije I i II vodom, za potrebe sistema osnježavanja i obezbjeđivanja dovoljnih količina vode su u toku i idu predviđenom dinamikom. Prema trenutnim prognozama sistem osnježavanja će se moći pokrenuti krajem mjeseca novembra, te se nadamo da ćemo 10. decembra 2019. godine imati spremne i staze za prve skijaše, ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Podsjećamo skijaše da je u toku akcijska prodaja ski karata, radnim danom od 08:00 do 18:00, te subotom od 09:00 do 13:00 sati, Olimpijska dvorana Zetra, ulaz “F”, Alipašina bb”, poručili su iz preduzeća ZOI ‘84.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.