HELL ENERGY COFFEE

Potpuno nove ledene kafe koje su mnogi od vas čekali

Energy_Coffee_A1_KEYVISUAL_piano_horizontal_V2_EN (1)

Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi sa dva nova „člana porodice“

HELL proširuje svoju porodicu ledene kafe sa dvije nove vrste. Hell ledena kafa, koja već bilježi rast u prodaji u četiri evropske zemlje, s ponosom predstavlja novi proizvod bez laktoze, ENERGY COFFEE Kokos, u kojem mogu uživati ​​i korisnici koji su osjetljivi / intolerantni na laktozu, dok je novi Double Espresso idealan za one koji vole intenzivan ukus kafe. Kafa, koja dolazi u aluminijumskim limenkama od 250 ml, je bez konzervansa i izrađena je od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo pijenja kafe i to u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakovanju.

HELL ENERGY je na tržištu BiH predstavio liniju proizvoda ENERGY COFFEE sa tri nova ukusa u ljeto 2020. godine. Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kafe, kao i harmonija okusa, brzo su postali popularni među potrošačima u Evropi, ali također i u Bosni i Hercegovini.

Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi sa dva nova „člana porodice“.

„Kako se osjetljivost / intolerancija na laktozu kod gađana povećava, jedan od naših novih proizvoda razvijen je posebno vodeći računa o toj populaciji, te je ENERGY COFFEE Kokos napravljen od mlijeka bez laktoze i aromatiziran sa daškom kokosa. Naš drugi novi dodatak, ENERGY COFFEE Double Espresso namijenjen je onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kafe“, rekao je Krisztián Schmidt, kreativni direktor marketinga u kompaniji HELL.
Novi napici ledene kafe, baš kao i prethodni napici brenda, izrađeni su od pravih ekstrakata kafe Arabica i Robusta i bez konzervansa i sadrže 40 mg / 100 ml kofeina.

HELL je prisutan s linijom proizvoda ENERGY COFFEE kako u Bosni i Hercegovini, tako i u 20 drugih zemalja među kojima su i Grčka, Hrvatska, te Velika Britanija.