Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Poziv bh. kompanijama za učešće na poslovnim susretima u Beču

18/08/2016

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavijestila je bh. poslovnu zajednicu da Advantage Austrija (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj privrednoj komori) organizira međunarodni forum za dobavljače i kupce logističkih riješenja za automobilsku i prehrambenu industriju.

Međunarodni forum će biti održan 13. septembra u Beču u okviru konferencije Dunavskog područja. Skup je namijenjen kompanijama iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja, te ponuđačima logističkih rješenja koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Nakon konferencije, kako je najavljeno iz Vanjskotrgovinske komore BiH, bit će održani b2b susreti s predstavnicima kompanija i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja.

Učešće na događaju je besplatno, a krajnji rok za registraciju je 7. septembar putem web stranice www.b2match.eu/donauraumlogistik2016.

Na ovom skupu učestvuje 28 kompanija iz Austrije, a do sada su se prijavile i dvije kompanije iz BiH, uz predstavnike poslovne zajednice Njemačke, Mađarske, Srbije, Rusije, Slovenije, Makedonije, Albanije, Kine te Indije.

Komentari