Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

avionske linije

Poznate cijene avionskih karata na liniji Sarajevo – Podgorica

Foto: Hazim Aljović/ Fena

Naime, kako je objavljeno na zvaničnoj stranici Air Montenegra, cijene karte iz Sarajeva do Podgorice ili obrnuto za ekonomsku klasu koštat će 45 eura

Aviolinija Sarajevo – Podgorica – Sarajevo bit će uspostavljena 19. juna, a sada su poznate i cijene karata na ovom letu Air Montenegra.

Međunarodni aerodrom Sarajevo uspješno okončao pregovore sa turističkim subjektima i crnogorskim avioprijevoznikom Air Montenegro.

Kao rezultat toga došlo je do uspostave letova prema Podgorici i Tirani i to u periodu od od 19. juna do 18. septembra ove godine.

Sada su poznate i cijene jednosmjernih i povratnih karata za putnike koji se odluče na putovanje do iz Sarajeva do Podgorice, ili obrnuto.

Naime, kako je objavljeno na zvaničnoj stranici Air Montenegra, cijene karte iz Sarajeva do Podgorice ili obrnuto za ekonomsku klasu koštat će 45 eura, piše Klix.ba.

Cijena karata za biznis klasu na ovom letu Air Montenegra koštat će 109,54 eura.

Direktna aviolinija do Sarajeva, odnosno do Podgorice, saobraćat će jednom sedmično.

Važno je napomenuti i da je avio prevoznik Air Montenegro od jučer, tačnije 9. juna, započeo redovne letove iz Tivta za Banju Luku, koji će se realizovati do 8. septembra tekuće godine ponedjeljkom i petkom.