Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Bulevar Stup"

Praznične cijene u novootvorenom supermarketu Amko komerc očekuju vas u decembru

amko komerc stup3

Ukoliko još uvijek niste posjetili novi supermarket Amko, ovaj vikend idealna je prilika da to učinite i ostvarite posebne uštede

U susret praznicima u novom supermarketu Amko u periodu od 17.12. do 20.12. bit će organizovano veliko sniženje. Objekat se nalazi u novoj zgradi Bulevara na Stupu, na adresi Džemala Bijedića do 279H.

Posebno osvježenje predstavlja „Food corner“ koji pruža mogućnost kupcima da naprave predah od kupovine i unutar prodajnog prostora konzumiraju kupljenu hranu, osvježe se uz kafu ili neki drugi napitak.

Pored toga, u novootvorenom prodajnom mjestu Amko Komerca pronađite raznovrstan asortiman svježih proizvoda na odjelima voća i povrća, gastra, mesnice, delikatesa, te veliki izbor proizvoda na odjelima za dom, tekstil i baby program. Nadalje, dodatno ističemo proširen asortiman proizvoda na odjelima za zdravu ishranu kao i na odjelu za kućne ljubimce.

Novi prodajni objekat prepoznatljiv je po inovativnom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u maloprodaji, s puno svjetla i zelenila, a sve s ciljem da se potrošačima pruži najbolji ugođaj prilikom boravka i kupovine.

Na ovaj način, Amko komerc svojim kupcima pruža novi doživljaj kupovine u modernom enterijeru koji je u korak sa svjetskim trendovima.

Ukoliko još uvijek niste posjetili novi supermarket Amko, ovaj vikend idealna je prilika da to učinite i ostvarite posebne uštede.

Više informacija o velikom sniženju kao i predstojećim događajima u novoj poslovnici možete pronaći na linku https://amko.ba/novosti/najav/ i na našim društvenim mrežama.