Predstavljena nova Eronetova usluga – Office 365

ERONET

Nakon što je HT Eronet u prethodnoj godini poslovnim korisnicima ponudio infrastrukturne usluge unutar ERONET Cloud centra, odnosno omogućio cjelovita ICT poslovna rješenja iz oblaka omogućavajući samostalno i fleksibilno upravljanje uslugom, na početku 2017. godine HT Eronet širi portfelj ICT usluga za poslovne korisnike, uvodeći novu uslugu, u sinergiji s Microsoftom – Microsoft Office 365, priopćeno je iz Eroneta.

Prezentacija nove usluge održana je danas a na kojoj su se nazočnima obratili član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta Tomislav Ruk i direktor Microsofta BiH Omar Krivošija.

– Usluga Office 365 je kombinacija uredskih aplikacija Worda, Excela, PowerPointa i Outlooka, s Microsoftovim servisima u cloudu – e-pošta, Sharepoint, Lync i OneDrive te korisnicima omogućuje rad s Wordovim datotekama, slaganje prezentacija u PowerPointu, izradu Excel tablica ili slanje e-mailova, te pristup njima s više uređaja, bilo kad i bilo gdje, uz 24-satnu korisničku podršku.

– HT Eronet, u okviru svoje ponude, poslovnim korisnicima nudi mogućnost korištenja usluge Office 365, uz mjesečno plaćanje računa. Ovakvim modelom ponude korisniku se pruža maksimalna fleksibilnost, te mogućnost povećanja i smanjenja opsega korištenja usluge u svakom trenutku. Ovime korisnici mogu povećati učinkovitost korištenja usluge i, zapravo, platiti isključivo korištene usluge – kazao je član Uprave HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Direktor Microsofta BiH Omar Krivošija kazao je kako im je veliko zadovoljstvo potvrditi suradnju s Eronetom koja će omogućiti tvrtkama da na jednostavan način dođu do najmodernijih Microsoftovih rješenja.

– Naime, HT Eronet će, kao novi prodajni kanal Microsoft rješenja u oblaku, pružati korisnicima i stručnu podršku u odabiru poslovnih rješenja, implementaciji, migraciji podataka, a sve s ciljem povećanja učinkovitosti i ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. Osim značajnog smanjenja troškova te podizanja produktivnosti u poslovanju, korištenjem rješenja u oblaku značajno se podiže i inovacijski i transformacijski potencijal tvrtki – rekao je Krivošija.

HT Eronet poslovnim korisnicima nudi i savjetovanje o pravilnom odabiru Office 365 usluga, a u skladu sa zahtjevima korisnika, kako u pogledu alata namijenjenih poboljšanju produktivnosti, tako i optimizaciji troškova vezanih uz optimalan izbor paketa.

Uz poslovne korisnike nužno je naglasiti da se u ponudi nalaze i paketi za javnu upravu, koji, po povoljnijim uvjetima, nude javnoj upravi mogućnost nabave usluge, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.