Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predstavnici lanca hotela Starwood iz Dohe traže radnu snagu u BiH

Doha (1)

Regruteri  luksuznog lanaca hotela Starwood (St Regis , Sheraton, Westin )  iz Katara (Doha) dolaze krajem oktobra  u Bosnu i Hercegovnu, gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobara, šankera, hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara i mnoge druge.

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banja Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

doha

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou  i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 evra, na koju se dodaje napojnica (bakšiš)  i naknada za uslugu .

Prijave mogu da pošalju svi starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu bih@kouzon.com.mk  a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na broj telefona +387 66 533 030.