VirtuAS Innovation World

Premijerno posjetite virtuelni sajam AS Holdinga

as-holding

AS Holding vas poziva na virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World

Imate priliku da premijerno pogledate sajamske štandove i inovativne proizvode naših članica, tako što ćete kliknuti na link.

Drago nam je da Vama prvima premijerno možemo pokazati finalne rezultate našeg truda i zalaganja u vrijeme najvećih izazova i svjetske krize. Nadamo se da će oni poslužiti kao motivacija za dalji rad i pozitivno razmišljenje i Vama i svim drugim domaćim proizvođačima, davaocima usluga, medijima i ukupnoj domaćoj privredi.

AS Holding i njegove članice imaju viziju stvaranja nutritivno bogatih proizvoda visoke vrijednosti kojima će se naši konzumenti oduševljavati. Naši brandovi uvijek će biti proizvedeni uz veliko zalaganje i ljubav.

Ovim putem Vas pozivam da posjetite AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World.

Tamo, na sajamskim štandovima možete naći više informacija o većini ovih proizvoda. Pored toga, pozivamo Vas da u projekcijskoj dvorani sajma premijerno pogledate i naš novi korporacijski video.

U posebno rezervisanom prostoru AS Innovation challenge, inovativni studenti mogu davati prijedloge za nove projekte i proizvode i tako učestvovati na izboru najboljih studenata za pohađenje dvomjesečne studentske prakse na nivou korporativnog upravljanja u AS Holdingu.