Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brand Finance

Priznanje za matičnu grupaciju Sparkasse Banke BiH: Erste Grupa najjači bankarski brend u Evropi

Brand-Finance-83421

Ovo je jedno u nizu priznanja koje su u posljednje vrijeme stigle na adresu austrijske Erste i Sparkasse grupacije u čijem sastavu posluje i Sparkase Bank BiH

Erste Grupa ocijenjena kao najjači bankarski brend u Evropi.

Iza ovog priznanja stoji Brand Finance, svjetska konsultantska kompanija za procjenu i strategiju brendova koja godišnje analizira oko 5000 najvećih svjetskih brendova iz svih sektora te ih rangira po njihovoj snazi.

Ovo je jedno u nizu priznanja koje su u posljednje vrijeme stigle na adresu austrijske Erste i Sparkasse grupacije u čijem sastavu posluje i Sparkase Bank BiH.

EFFIE, CCA-Venus, German Advertising Film Award, Vienna Stock Exchange's journalist prize samo su neke od nagrada kojima je, također, prepoznat i nagrađen doprinos ove snažne grupacije ili njenih banaka članica u oblastima kao što su finansijska pismenost, digitalna izvrsnost, kreativno oglašavanje, inovacije u marketingu, profesionalnost u odnosu s medijima, te efikasna komunikacija koja nadilazi komercijalnu svrhu i usmjerena je prema potrebama društva.

Sve ove nagrade i priznanja rezultat su 200-godišnje tradicije i poslovnog modela odgovornog bankarstva koji Erste i Sparkasse grupacija živi u odnosu prema klijentima, partnerima, uposlenicima i zajednici.