Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Turistička zajednica KS

Projekt za najmlađe “Mali ambasador Sarajeva”

djeca_paketici

Kroz stručno vođeni obilazak grada, djeca će dobiti priliku da na jedan poseban način upoznaju Sarajevo i da kroz igru i zabavu nauče nešto novo

U organizaciji turističke agencije Insider, u saradnji sa Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo i Općinom Stari Grad najmlađim građanima Sarajeva bit će ponuđena posebna prilika da bolje upoznaju svoj grad.

Kroz stručno vođeni obilazak grada, djeca će dobiti priliku da na jedan poseban način upoznaju Sarajevo i da kroz igru i zabavu nauče nešto novo.

Obilazak traje oko dva sata i uključuje obilazak centralne jezgre grada Sarajeva, posjetu Muzeju Grada Sarajeva, pauzu i čaj u Morića hanu, kiflice iz pekare Imaret i brošure Sarajevo za djecu. Također, svi učesnici dobivaju certifikat “Mali ambasador Sarajeva”.

Kako je najavljeno iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo obilasci će biti organizirani od 16. januara do 30. aprila svake srijede, subote i nedjelje od 12.00 sati ispred agencije Insider, na adresi Zelenih Beretki 30.

Radi kvalitete samog obilaska, obavezno je izvršiti rezervaciju na broj telefona: + 387 33 53 43 53, putem maila info@sarajevoinsider.com ili lično u agenciji.