Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Provedite vikend s Kodijem na Sajmu za djecu i porodicu u Banjoj Luci

16/05/2015

Konzum d.o.o. Sarajevo vas poziva na Sajam za djecu i porodicu koji će biti održan 16. i 17. maja u dvorani Borik, mjestu dragom svim Banjalučanima. Imat ćete priliku uživati u brojnim aktivnostima i poklonima iznenađenja koje je Konzum pripremio za vas.

Konzum_Sajam za djecu i porodicu u Banjoj Luci1

„Porodica je srce društva, najbitniji faktor u našim životima i zbog toga je veliki broj naših aktivnosti posvećen upravo djeci i porodici. Sajam obećava odlično druženje, mnogo poklona i, naravno, nezaboravnu zabavu za mališane s Kodijem i njegovim prijateljima. Konzum ove godine obilježava 10 godina uspješnog poslovanja u BiH i ovo je još jedan naš poklon za građane Banje Luke. Stoga se posebno radujemo ovom porodičnom sajmu i pozivam naše drage Banjalučane da dođu u što veće broju“, izjavila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Konzum_Sajam za djecu i porodicu u Banjoj Luci2

Mališani će tokom drugog dana Sajma imati priliku učestvovati u mini radionicama Kodijevih avantura tokom kojih će moći osvojiti poklone iznenađenja koje je Konzum pripremio za njih.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.