Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vi kupujete mi nagrađujemo

Prvi krug izvlačenja dobitnika nagradne igre Amko komerca

amko – nagradna igra

U petak, 16. novembra od 17 sati u marketu Amko na Mojmilu bit će upriličen prvi krug izvlačenja sretnih dobitnika nagradne igre

Domaći lanac trgovina Amko komerc u saradnji sa poslovnim partnerima u periodu od 22.10.-22.01.2019. godine organizuje nagradnu igru: „Vi kupujete mi nagrađujemo“.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi kupci koji na bilo kojem prodajnom mjestu Amko komerc-a u perioda trajanja nagradne igre ostvare kupovinu jednog ili više označenih proizvoda.

U petak, 16. novembra od 17 sati u marketu Amko na Mojmilu bit će upriličen prvi krug izvlačenja sretnih dobitnika nagradne igre.

“U saradnji sa radio stanicom, Radio 8 organizujemo dvosatni radijski program u okviru kojeg ćemo izvući sretne dobitnike prvog kruga nagradne igre”, kazala je Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc.

“Pripremili smo zaista bogat nagradni fond od ukupno 126 nagrada. U prvom krugu izvlačimo 42 vrijedne nagrade i to: doček Nove godine u Rimu za dvije osoba, mašinu za veš, frižider, električni šporet, LCD, male kućanske aparate, 20 poklon vaučera za kupovinu u vrijednosti od 100 KM a za ljubitelje dobre gastronomske ponude, pripremili smo i nagradu u vidu porodičnog ručka, planirano je nagraditi 5 sretnih dobitnika, istakla je Džuho.
Osim toga u petak na Mojmilu sve prisutne očekuju degustacije ukusnih delicija naših poslovih partnera, od 17:30 h mađioničarska predstava, pokloni iznenađenja za posjetioce centra i naravno mnogo muzike i dobre zabave.

“S obzirom da naša kompanija 15. novembra obilježava 23 godine uspješnog rada i poslovanja u BiH, za sve prisutne smo pripremili i rođendansku tortu, a oni koji taj dan odluče obaviti kupovinu na Mojmilu tradiconalno kao i svaki petak do sada očekuje popust od 10 % na kupovinu”, dodaje Džuho.

Posebno se zahvaljujemo našim poslovnim partnerima koji su zajedno sa nama organizuju ovu nagradnu igru: Sarajevska pivara, Milkos, Mesna indurstija Ovako, Violeta, Marbo, Oreo, Tuc, Henkel, Knorr, Rio Mare, Bonduelle; agencija Sol Azur i medijski pokrovitelj portal Fokus.