Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raiffeisen najbolja banka u BiH po izboru EMEA Finance magazina

raiffeisen

Raiffeisen banka proglašena je za “Najbolju banku u Bosni i Hercegovini”, a RBI Grupacija je ove godine dobitnik 23 priznanja u okviru izbora EMEA Finance magazina “Europe Banking Awards 2016”.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg izjavio je da tokom svih 25 godina poslovanja na bh. tržištu slijede svoje strateško opredjeljenje po kojem aktivnosti usmjeravaju na maksimizaciju kvaliteta, te praćenje svjetskih trendova.

– U skladu s tim, u vremenu digitalizacije, prilagođavamo našu ponudu, nudeći inovativne, napredne bankarske usluge, te istovremeno nastojimo našim klijentima biti fer i pouzdan partner. Stoga nam je nagrada magazina EMEA Finance izuzetno značajna s obzirom na to da je dodatni pečat našem trudu i zalaganju, te potvrđuje našu snagu na ovom tržištu – dodao je Dobnigg.

Osim nagrade za “Najbolju banku”, RBI u Austriji je primila i nagradu za “Najbolju investicijsku banku”. Također, mrežne banke u Mađarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Ukrajini, te na Kosovu, osvojile su nagrade kao “najbolje banke” u svojim zemljama, saopćeno je iz Raiffeisen banke.