Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ramazanski i Bajramski paketi AS GROUP: Najbolji brendovi po najpovoljnijim cijenama

asgroup-bajramski.paketi

fotografija 1AS d.o.o. Jelah pripremio je specijalnu ponudu ramazanskih i bajramskih paketa po povoljnim cijenama, u kojima su mjesto našli samo najkvalitetniji i najpoznatiji brendovi AS GROUP.

“Vrijeme je darivanja, a znamo da se dragim osobama poklanjaju samo najbolji i najkvalitetniji proizvodi. Stoga smo za specijalne pakete odabrali Zlatnu džezvu, Bosanski lokum, Imperijal kocku, Begovu čorbu, Master štrudle, Love medenjake. Pobrinuli smo se i za originalnu ambalažu, pa je naš dizajnerski tim specijalno za ovu priliku kreirao vrećice s prikladnim motivima“, rekao je Mirsad Omić, direktor prodaje u AS Jelah.

Prigodni paketi se mogu kupiti u AS-ovim i Klas-ovim maloprodajnim objektima, te naručiti u većim količinama u centrali AS Jelah – ovo vrijedi za organizovane narudžbe pravnih subjekata.

“Pripremili smo dvije varijante prigodnih paketa, po maloprodajnim cijenama 9,95 KM i 13,50 KM. Međutim, formiramo pakete i prema narudžbi i zahtjevu kupca“, kaže Omić, te dodaje da će se ovi prigodni paketi u identičnoj amabalaži naći i na tržištu Slovenije.