Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posebna ponuda

Ryanair “Cyber week” rasprodaja: 250.000 sjedišta od samo 4.99 eura

ryanair333

Na prodaji je sada 250.000 sjedišta od €4.99 za putovanja u decembru i januaru, a koja treba rezervirati do večeras u ponoć (24:00 utorak)

Ryanair, europski avioprevoznik broj 1, danas (20. novembra) pokrenuo je drugi dan svoje sedmicu dana duge rasprodaje “Cyber Week”, nudeći korisnicima 8 uzastopnih dana fantastičnih ponuda na Ryanair.com web stranici.

Na prodaji je sada 250.000 sjedišta od €4.99 za putovanja u decembru i januaru, a koja treba rezervirati do večeras u ponoć (24:00 utorak). Korisnici bi trebali pratiti Ryanair.com za najnovije ponude – gdje će najniže cijene u Europi biti još niže.

“Temperature padaju, a time I naše cijene tijekom drugog dana naše tjedan dana duge “Cyber Week” rasprodaje. Imamo 8 dana nevjerojatnih ponuda na Ryanair.com web stranici, nudeći korisnicima najniže cijene u Europi, uz još veću uštedu. Danas imamo 250,000 sjedala na prodaji od samo €4.99 za putovanja u prosincu i siječnju, a koja su dostupna za rezervaciju do večeras u ponoć. Korisnici bi se trebali prijaviti na Ryanair.com kako ne bi propustili ovu ponudu. Također, poklonit ćemo 10% popusta na sve prijavljene (check-in) torbe rezervirane ovaj tjedan, čime ćemo osigurati još veću uštedu za naše korisnike”, kazao je Robin Kiely iz Ryanaira.