Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija

Ryanair drastično snizio cijene letova iz Hrvatske, evo gdje sve voze za 13 eura

Ryanair nova linija
FOTO: Screenshot
Ryanair

Iz Splita su dostupni letovi za Beč, s cijenom od 12.99 eura, a Rim s cijenom od 14.43 eura

Ryanair trenutno ima kratkotrajnu akciju koja traje 48 sati, tokom koje su cijene avionskih karata snižene za 20%. Akcija vrijedi do sutra, 15. maja, do ponoći, a moguće je rezervirati karte za letove u razdoblju od 14. maja do 30. juna. Ponuda obuhvaća razne letove iz glavnih gradova Hrvatske.

Iz Dubrovnika je moguće putovati prema brojnim destinacijama, pri čemu najpovoljnija karta košta 12.99 eura. Po ovoj cijeni dostupni su letovi prema Bariju, Berlinu, Briselu, Londonu, Memmingenu, Milanu, Oslu, Rimu, Stockholmu i Beču. Iz Osijeka postoji mogućnost leta samo prema Londonu, također po cijeni od 12.99 eura.

Iz Pule su dostupni letovi za nekoliko evropskih destinacija. Najpovoljnije cijene su za Düsseldorf i London, a kreću od 12.99 eura. Što se tiče Rijeke, dostupno je nekoliko destinacija, a najjeftinije su karte za Brisel, London i Beč koje kreću od 14.99 eura. 

Iz Splita su dostupni letovi za Beč, s cijenom od 12.99 eura, a Rim s cijenom od 14.43 eura. Iz Zadra su dostupni letovi za razne gradove po cijeni od samo 12.99 eura. Među destinacijama su Aarhus, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Köln, Göteborg, Hamburg, Krakow, Leeds, London, Marseille, Milano, Beč i Varšava.

Iz Zagreba možete letjeti prema nekoliko destinacija po cijeni od 12.99 eura. Uključene destinacije u ovoj ponudi su London, Marseille, Milano, Pisa, Rim i Sofija. Za nešto manje od 15 eura možete letjeti prema Göteborgu, Podgorici, Krfu, Dublinu, Düsseldorfu, Karlsruheu, Malmöu, Malti, Napulju, Oslu i Parizu.