Sa ovih 50 besplatnih eura zaradite na akcijama Googlea

google123

Uprkos izazovima sa kojima se projekti Alphabeta (nekadašnjeg Googlea) suočavaju, svi oni imaju jednu zajedničku stvar – veliki potencijal.

Ukoliko se ispostavi da je neki od njih unosan, to će dodatno povećati cijenu akcija.

Uključite se u trgovanje cijenom akcija Googlea i počnite da zarađujete na svjetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na linku OVDJE
2. verifikujte nalog i
3. automatski dobijate besplatnih 50 eURa na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svJetskoj berzi

Alphabet Inc, nekadašnji Google, oduvIJek je bio poznat po svom pretraživaču.

Ime “Google” je postalo sinonim za pronalaženje informacija preko interneta. U stvari, jedan od razloga za promJenu imena kompanije je upravo i bio ta prevelika povezanost sa online pretraživanjem što nije jedina oblast poslovanja kompanije.

Ako se pogleda čime se trenutno kompanija bavi, vidJeće se da su njeni proizvodi od sistema pametnih kuća, preko optičnog interneta, automobila bez vozača i mnogi drugi. Neki od projekata su već uveliko u toku i mogli bi da postanu novi izvori rasta cIJena akcija Googlea.

Većina prihoda i dalje dolazi od pretraživača i oglasa. Počev od januara naredne godine, Alphabet će objaviti dva odvojena vida finansiranja, jedan od Googlea i drugi od “ostalih poslova”. “Ostali poslovi” obuhvataju Google Fiber, samovozeća kola i druge ambiciozne projekte.

Kada se govori o sistemu pametnih kuća, česta asocijacija je Google Nest. Prošle godine Google je potrošio 3,2 milijarde dolara za kupovinu Nest Laba. To je bio dIo Google-ovog plana širenja u ono što se naziva “Internet stvari” (“Internet of Things” (IoT)), ili potez kojim će se uređaji međusobno povezivati i komunicirati jedni sa drugima putem interneta.

Kompanija je već 2011. godine predstavila svoj ultra brzi internet i TV usluge, Google Fiber. Google Fiber isporučuje brzine interneta i do jedan gigabit u sekundi a trenutno je dostupan u nekoliko metropola u SAD-u. Projekti kao Google Fiber će biti veoma finansijski zahtevni za kompaniju. Analitičari previđaju da će internet i TV usluge tokom naredne godine koštati Google oko dvije milijarde dolara.