Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM

ISEM sajam obrazovanja u inostranstvu
ISEM Sajam obrazovanja u inostranstvu

Sajam je namijenjem učenicima završnih razreda osnovnih škola, učenicima srednjih škola, studentima i ali i roditeljima koji su takođe aktivni učesnici u procesu

Agencija ISEM u saradnji sa preko 30 međunarodnih partnera, nastavljajući uspješnu tradiciju, organizuje 8. Sajam obrazovanja u inostranstvu, jedan od najvećih sajmova ovog tipa u regionu.

ISEM sajam obrazovanja logo

Sajam će se održati u Hotelu Holiday u Sarajevu, u četvrtak, 26. oktobra, u periodu od 11 do 18 časova. Ulaz je besplatan, registracija obavezna, a broj mjesta je ograničen!

Registracija za Sajam je brza i jednostavna- vrši se putem ovoga linka ili putem email-a sarajevo@isem.agency.

ISEM sajam obrazovanja u inostranstvu
ISEM Sajam obrazovanja u inostranstvu

Sajam je namijenjem učenicima završnih razreda osnovnih školaučenicima srednjih školastudentima i ali i roditeljima koji su takođe aktivni učesnici u procesu. 

Na Sajmu će biti obezbijeđene brojne stipendije i posebni sajamski popusti za veliki broj programa koje nudi Agencija ISEM, kao što su:

ISEM sajam obrazovanja

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve zainteresovane da se upoznaju i direktno razgovaraju sa preko 30 međunarodnih partnera Agencije ISEM, koji pružaju različite mogućnosti za učenje, studiranje i rad u inostranstvu. 

Sajam će početi uvodnim izlaganjem na temu “Benefiti školovanja u inostranstvu”, tokom kojeg će se obratiti Danijela Ostojić, klinički psiholog sa preko 10 godina iskustva u radu sa djecom, adolescentima i odraslima, i Baćko Babić, Osnivač i Izvršni direktor Agencije ISEM, sa preko 15 godina iskustva u sektoru obrazovanja.

Tokom Sajma, posjetioci će imati priliku da obave direktne konsultacije sa predstavnicima međunarodnih partnera. Ovo je odlična prilika da dobijete sve potrebne informacije i pojašnjenja u vezi sa ponuđenim opcijama, ostavite dobar utisak i otvorite sebi mogućnost za dobijanje velike stipendije. Nakon Sajma, Agencija ISEM nudi mogućnost besplatnih konsultacija sa svojim stručnim timom. Njihovi savjetnici za obrazovanje u inostranstvu kandidatima će pružiti podršku tokom donošenja ispravne odluke i prilikom cjelokupnog procesa apliciranja za programe, stipendije, vize, smeštaj i ostalo.

ISEM sajam obrazovanja

U dijelu odabira srednje škole, odnosno univerziteta, Agencija ISEM pruža stručnu pomoć kroz Harrison Assessment akademsko usmjeravanje, veoma pouzdan instrument za mjerenje karakteristika ličnosti, koji svoju hipotezu zasniva na pretpostavci da što je veće uživanje u obavljanju pojedinih poslova, veća je i motivacija i uspjeh u datim zanimanjima (tzv. Career Enjoyment Theory). Nakon popunjavanja online upitnika, tumačenje izvještaja obavlja Harrison Assessment sertifikovani psiholog i psihoterapeut, nakon čega se kandidat mnogo lakše odlučuje za odabir studijskog programa. 

Dokumentarac sa prošlogodišnjeg Sajma, realizovan od strane nacionalne televizije Crne Gore, prikazan je u nastavku:

Spisak izlagača po zemljama:

Italija

Univerziteti

Srednje škole 

Škole jezika

Švajcarska

Univerziteti

Velika Britanija 

Univerziteti

Srednje škole

Škole jezika

Amerika

Srednje škole

Njemačka

Univerziteti

Srednje škole

Grčka

Univerziteti

Austrija

Univerziteti

Hrvatska

Univerziteti

Mađarska

Univerziteti

Malta

Škole jezika

Kina

Srednje škole

ISEM sajam obrazovanja

Više informacija o Sajmu navedene su na ovom linku Agencije ISEM.

ISEM sajam obrazovanja
ISEM sajam obrazovanja