Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crvena Jabuka

Savremeni koncept maloprodajnog objekta stigao u Jajce

crvena_jabuka_jajce_4

„Posebnu pažnju posvetili smo programu prehrane, naročito svježim odjelima i time napravili iskorak u poslovanju u segmentu maloprodaje”

Danas u 8 sati otvorena je nova poslovna jedinica Crvena jabuka marketa, na adresi Kulina bana 1. U objektu koji se prostire na više od 1000 kvadratnih metara, zaposljenje su pronašla 52 radnika. Novi koncept maloprodajnog objekta sa mnoštvom noviteta, prevashodno je orijentisan na prehrambene proizvode.

„Posebnu pažnju posvetili smo programu prehrane, naročito svježim odjelima i time napravili iskorak u poslovanju u segmentu maloprodaje. Sa ponosom danas smo kupcima u Jajcu predstavili nove odjele naše razvojne kuhinje. Na svakom od odjela, svakodnevno će biti dostupno više od 50 različitih vrsta gotovih jela, pita i pizza, poslastičarskih i pekarskih proizvoda,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Crvena jabuka market.

No, to nije sve. Crvena jabuka market u Jajcu svojim kupcima svakodnevno obezbjeđuje raznovrsan asortiman svježeg voća i povrća, različitih vrsta mesa i ribe. Sve to, uz ljubazne zaposlene, upotpunio je i novi, moderan ambijent marketa, u sklopu kojeg se nalazi i prostor za konzumaciju „Sjedi i jedi”, u kojem će kupci moći da uživaju u ukusnim zalogajima iz kuhinje Crvena jabuka marketa. Danas, ali i narednih dana, svi kupci imaće priliku da degustiraju proizvode na svježim odjelima i sami se uvjere u kvalitet, odabrane sastojke i pristupačne cijene.

Na dan otvaranja, kupce su dočekali brojni pokloni i iznenađenja. Trgovački lanac Crvena jabuka market prvih 1000 kupaca obradovao je poklon cekerima, dok je svaki račun preko 50 KM nagrađen Crvena jabuka market kišobranom. Svaki stoti kupac obavio je besplatnu kupovinu, a atmosferu su upotpunili rođendanska torta, zabavni program za najmlađe, kao i kutak za fotografisanje. Posebna pogodnost bili su dupli bodovi za sve korisnike kartice Klub osmijeha, koji su danas za obavljenu kupovinu bili nagrađeni duplim bodovima.

Radno vrijeme Crvena jabuka marketa je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 8 do 20 časova.