Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Scania BH organizovala Dane otvorenih vrata (FOTO)

scania 1
FOTO: D. Begović

Povodom 125 obljetnice kompanije Scania, u Scania BH d.o.o. u Sarajevu, u petak i subotu održavaju se Dani otvorenih vrata.

Scania BH d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2000 godine. Organizovani su kroz servisne centre na dvije lokacije: Sarajevo i Banja Luka.

Scania BH d.o.o. nudi kompletnu paletu proizvoda od teških kamiona za međunarodni transport, lokalnu distribuciju, građevinu i specijalne namjene, do gradskih i međugradskih autobusa kao i industrijskih i brodskih motora.

Uz to Scania svojim kupcima nudi kompletnu uslugu popravke i održavanja, upravljanja voznim parkom, obuke vozača a u saradnji sa Scania Creditom iz Švedske i finansiranje a sve u cilju povećanja efikasnosti poslovanjakupaca ali i smanjenju troškova poslovanja.

Kao lider u segmentu teških kamiona u 2015 godini Scania je dokazala da nudi kamion sa najsavremenijim pogonskim sklopom u automobilskoj industriji a što je rezultat stalnog unapređivanja razvoja što predstavlja ključnu vrijednost kompanije.

Ali razvoj ne prestaje sa usavršavanjem komponenti kamiona. Scania se sve više usmjerava prema budućnosti u kojoj će povezanost kamiona, vjerujemo biti ključna. Danas u Evropi Scania ima 150.000 povezanih kamiona, to omogućava razvoj inovativnih usluga koje su u potpunosti prilagođene potrebama kupaca.

“Transportni biznis u Bosni i Hercegovini je porodični biznis. Zbog toga su Dani otvorenih dana, koje organizujemo s partnerima Porsche Sarajevo, R.P.M. Ljubuški i Schmitz Cargobull Sarajevo, namijenjeni cijeloj porodici.

Mi u Scaniji vjerujemo da se odnos gradi od malih nogu te smo se pobrinuli za djecu svih životnih dobi”, poručuju iz ove kompanije.