Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mnoštvo popusta

SiM Impex na novoj adresi u Trebinju

sim impex trebinje (1)

Ukoliko ste iz Trebinja ili okoline, ne propustite sjajnu priliku da u posebnoj akciji planiranoj za ovaj dan uzmete i svoje nove 3+1 gume brendova Nexen i Nokian

SiM Impex vas poziva da posjetite poslovnicu u Trebinju, u novim prostorijama, na novoj adresi, ostvarite mnoštvo popusta, ali i uveličate proslavu 9. rođendana poslovnice u ovom gradu.

U četvrtak 10. juna 2021. godine, na adresi Južni gradski izlaz bb, lamela I, svečano će biti obilježena 9. godišnjica postojanja poslovnice kompanije SiM Impex u Trebinju. Ujedno, to će biti i prilika da se posjetioci upoznaju sa novom poslovnicom, ali i da ostvare brojne popuste i uživaju u akcijama koje im je pripremila ova kompanija za taj dan.

Takođe, cijeli taj dan, od 8 do 18 časova, kada je i uobičajeno radno vrijeme ove poslovnice, rezervisan je za obilježavanje jubileja, a svi zainteresovani će imati priliku da testiraju električni bicikl, a od popusta izdvajamo one na MPM ulje, 20 odsto na sve alate, kompletnu garažno-servisnu opremu i dijagnostiku.

Ukoliko ste iz Trebinja ili okoline, ne propustite sjajnu priliku da u posebnoj akciji planiranoj za ovaj dan uzmete i svoje nove 3+1 gume brendova Nexen i Nokian. Uz kupovinu tri gume, četvrtu dobijate gratis, a montaža guma je besplatna!

Prilika je ovo i da se još bliže upoznate sa asortimanom robe, ali i naročitim odnosom ove kompanije, koja je lider na polju distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, prema svojim kupcima. Ono što izdvaja SiM Impex od drugih, upravo je razvijena mreža korisničke podrške, što je tradicija koju ova kompanija njeguje i u nju investira od samog osnivanja davne 1999 godine.