Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

SiM Impex velikim sajmom proslavio 25 godina svog rada

sim impex proslavio 25 godina rada
FOTO: D.B./Fokus.ba

Uz jedinstvenu priliku da se kupci i posjetioci sajma na jednom mjestu susretnu sa ponudom brendova iz svijeta automotiva, imali su priliku i da se počaste specijalnim, znatno nižim cijenama najkvalitetnije autoopreme

SiM Impex je danas organizovao veliki sajam najpoznatijih brendova iz svijeta autodijelova i garažno-servisne opreme.

U Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci, u zgradi kompanije SiM Impex, održava se sajam kojim ova kompanija ujedno proslavlja i jubilej – 25 godina svog rada. Ovo je bila i prilika da svi zainteresovani, posjete štandove 37 svjetskih izlagača, te se još bolje upoznaju sa asortimanom više od 40 poznatih brendova.

“Današnji Sajam 25 godina postojanja je kruna onoga što smo svih ovih godina. Kroz ovih 25 godina izgradili smo jedinstven, širok, svestran i vrlo stručan tim koji je pokazao kako iskoristiti najbolje prakse iz svjetske autoindustrije i to primijeniti na naše lokalne prostore. Ponosan sam što smo danas u prilici prikazati preko 40 svjetskih brendova koji su značajno ime u autoindustriji. Ono što nam je posebno važno je ogromno prisustvo naših poslovnih partnera kojima danas želio pokazati naše najbolje lice gostoprimstva. Bićemo u prilici i da nešto ovo naučimo, biće novih tehničkih treninga i sličnih stvari”, rekao nam je Slađan cvijanović, direktor SiM Impexa.

sim impex proslavio 25 godina rada
FOTO: D.B./Fokus.ba

Poseban akcenat na na garažno-servisnoj opremi

Poseban akcenat je, pored dobavljača autodijelova, ovoga puta je bio na garažno-servisnoj opremi, kojoj je bila posvećena posebna hala.

sim impex proslavio 25 godina rada
FOTO: D.B./Fokus.ba

Ulje, maziva, akumulatori, gume, ručni alati, montirke, balansirke, dizalice, dijagnostika, ADAS i još mnogo toga mogli su vidjeti posjetitelji na adresi SiM Impex-a u Banjaluci.

sim impex proslavio 25 godina rada
FOTO: D.B./Fokus.ba

Uz jedinstvenu priliku da se kupci i posjetioci sajma na jednom mjestu susretnu sa ponudom brendova iz svijeta automotiva, imali su priliku i da se počaste specijalnim, znatno nižim cijenama najkvalitetnije autoopreme.