Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Sinkro” među najboljim svjetskim izlagačima namještaja u Kelnu (FOTO)

Sinkro2

Kompanija “Sinkro” i ove godine jedina je tvornica iz BiH koja samostalno izlaže na prestižnom Sajmu namještaja i interijera IMM u Kolnu. Ovaj sajam predstavlja jedan od najbitnijih događaja i za najpoznatije svjetske proizvođače namještaja, jer se na jednom mjestu okupe najbolji iz ove grane industrije.

Luksuzni štand „Sinkra“ smješten je u hali 10.2 u kojoj imaju priliku da izlažu samo najbolji. To je još jedno veliko priznanje za uspješnu bh. kompaniju, koja zapošljava više od 300 uposlenika i svoje proizvode izvozi u 25 zemalja svijeta te snabdijeva više od 250 regionalnih proizvođača mebl štofovima i repromaterijalima za proizvodnju namještaja.

Sinkro3

– Sama činjenica da se naš štand nalazi u hali 10.2 najbolje potvrđuje koliko smo cijenjeni u svijetu. To je kao da bh. timovi u Ligi šampiona igraju u samoj završnici zajedno sa Barcelonom, Real Madridom, Bayernom… U Kolnu ćemo predstaviti novu kolekciju “Reflections”, koja se sastoji od tri potkolekcije.

Prva je “Black Leather Jacket”, namijenjenu elegantnim buntovnicima. U crnoj je koži, “naslonjena” na jakne motorista. Druga je “Dreamer” ili „Sanjar“ u smeđoj koži s detaljima krzna.

Sinkro4

I treća potkolekcija je “Vibrant” u modernim, veselim bojama i tonovima namijenjena uglavnom mladima koji znaju uživati – kažu iz menadžmenta kompanije „Sinkro“.

Sajam namještaja i interijera IMM u Kolnu otvoren je juče, a trajat će do nedjelje, 24. januara.