Bogat nagradni fond

Školska nagradna igra trgovinskog lanca “Crvena jabuka market”

nagradna-igra-CJ-B2

Kupovinom školskog pribora u iznosu od 10 KM i više i bilo kojeg čokoladnog mlijeka Moja Kravica ostvaruje se pravo na učešće u nagradnoj igri

U susret novoj školskoj godini, trgovinski lanac Crvena jabuka market odlučio je da obraduje sve školarce i to školskom nagradnom igrom pod nazivom „Baci 5”, koja će trajati od 15.08. do 15.09. tekuće godine.

Kupovinom školskog pribora u iznosu od 10 KM i više i bilo kojeg čokoladnog mlijeka Moja Kravica ostvaruje se pravo na učešće u nagradnoj igri, a sve što je potrebno jeste da se na poleđini računa napišu osnovni podaci: ime, prezime, adresa, grad i broj telefona te da se tako ispunjen račun ubaci u posebno označenu kutiju za nagradnu igru, koja će se nalaziti u svim poslovnim jedinicama Crvena jabuka marketa.

Bogat nagradni fond sačinjen je od električnog trotineta, televizora, mobilnih telefona, bluetooth slušalica, prenosnih punjača, kofera, školskih torbi, ruksaka, pernica i poklon paketa.

Veliko izvlačenje računa srećnih dobitnika održaće se 28.09.2019. u Crvena jabuka marketu Kakanj, u Real centru, sa početkom u 12 časova.

Dodatne informacije u vezi sa nagradnom igrom mogu se dobiti putem besplatne info linije, na broj 0800 50 243 ili putem Facebook i Instagram stranice Crvena jabuka marketa.