Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sofitel Resort u BiH: Raspisan konkurs za 55 radnih mjesta

MGallery_Photo

Izgradnja hotela MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarčinu kod Sarjeva, jednog od brendova najveće evropske hotelske grupacije Accor Hotels, ide planiranom dinamikom što je pokazatelj da će investicija od 18 miliona KM biti realizirana u predviđenom roku.

Orbis Hotel Group, koji upravlja sa Accor brendovima u istočnoj Evropi, sa partnerom TIDC Sarajevo, najavljuje otvaranje hotela na ljeto 2017. godine.

Ova hotelska grupacija zastupljena je širom Evrope sa više od 4.000 hotela i više od 20 hotelskih brendova svih kategorija, a njihov dolazak na bh. tržište šalje pozitivan signal drugim potencijalnim investitorima, razvija lokalnu ekonomiju, doprinosi razvoju turizma i zapošljavanju te podiže standard kvalitete u hotelijerskoj industriji na evropsku razinu.

Iz TIDC-a objavljuju da je otvoren poziv za okupljanje budućeg tima te je raspisan konkurs za 55 radnih pozicija svih nivoa.

MGallery by Sofitel je brend koji reprezentuje vrhunsku klasu u hotelskoj industriji, tako da će bazu ovog tima činiti samo najbolji, motivirani profesionalci iz hotelijerstva, kojima se pruža prilika da se edukuju, razvijaju i rade prema najmodernijim internacionalnim standardima grupacije. Konkursi se mogu naći na ovom LINKU.