Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija

Sparkasse Bank pripremila poklon dobrodošlice: 50 KM za prvih 100 penzionera

Sparkase-penzija-vizual_1200x800 (1)

Sparkasse Bank ima i posebno kreiran SparPaket usluga, koji je prilagođen penzionerima i njihovim potrebama za finansijskim uslugama, a koji ima jedinstvenu mjesečnu cijenu od samo 1,49 KM

U okviru akcije „Lijepe stvari se dese kad se penzija prenese“ Sparkasse banka donosi poseban benefit za građane Bosne i Hercegovine starije životne dobi. U znak dobrodošlice, prvih 100 penzionera koji ugovore prenos penzije u Sparkasse banku, na poklon će dobiti po 50 KM.

Akcija sa poklonom dobrodošlice je namijenjena penzionerima koji postanu klijenti banke i ugovore prijem penzije na račun otvoren u Sparkasse banci, i traje do utroška sredstava predviđenih za poklon iznos, odnosno za prvih 100 klijenata.

Ova akcija je jedna od aktivnosti sa kojom Sparkasse banka nastoji da kroz određene benefite, ali i povoljnije cijene proizvoda i usluga podrži skupinu klijenta starije životne dobi, te im olakša brigu o finansijama.

U tom kontekstu, Sparkasse Bank ima i posebno kreiran SparPaket usluga, koji je prilagođen penzionerima i njihovim potrebama za finansijskim uslugama, a koji ima jedinstvenu mjesečnu cijenu od samo 1,49 KM.

Ovaj paket uključuje nekoliko bankarskih proizvoda i usluga koje najčešće koristi ova populacija, u paketu su bez naknade, a to su: otvaranje i vođenje tekućeg računa, izdavanje Mastercard debitne kartice, plaćanje osam režijskih računa mjesečno na šalteru Banke bez provizije, te IVR usluga, odnosno telefonska provjera prijema penzije.

Više informacija o SparPaketu za penzionere možete dobiti putem besplatne Info linije 080 02 02 10 ili web stranice Sparkasse banke.