Biznis

Novo u ponudi

Sparkasse banka: Diners Club kartice uz posebne pogodnosti za prve korisnike

16/12/2021

Diners Club International® je dio Discover Global Network® sa pristupom na gotovo 40 miliona prodajnih mjesta i 1.3 miliona ATM-ova u više od 200 zemalja i lokacija širom svijeta

Sparkasse banka je predstavila tržištu novost u svojoj ponudi, Diners Club® kartice, koje klijente očekuju sa posebnim znakom dobrodošlice, oslobođene troškova godišnje članarine i upisnine za prvu godinu korištenja.
Diners Club® kartice su međunarodno prihvaćene i omogućavaju kupovinu u zemlji, svijetu ili internetu na rate ili uz odgodu plaćanja, a prvih 100 klijenata Diners Club Standard i Plus karticu realiziraju bez troškova prve godišnje članarine i upisnine.

Diners kartice pružaju klijentima mogućnost da dođu do dodatnog izvora sredstava i obave kupovinu odmah, a otplatu vrše do 36 rata ili uz odgodu plaćanja i do 40 dana. Kartice se mogu koristiti za online kupovine i podizanje gotovine, te plaćanja na prodajnim mjestima u BiH i inostranstvu, a omogućavaju i pristup na preko 1000 Airport Lounge salona širom svijeta. U BIH su kartice prihvaćene na gotovo 600 prodajnih mjesta, a mreža trgovaca se kontinuirano širi s ciljem pokrivanja kompletnog trgovačkog tržišta.

Diners Club International® je dio Discover Global Network® sa pristupom na gotovo 40 miliona prodajnih mjesta i 1.3 miliona ATM-ova u više od 200 zemalja i lokacija širom svijeta. Discover Global mreža uključuje Discover Network, Diners Club International i PULSE i više od 20 partnerskih članica širom svijeta.

Više informacija o tome kako postati korisnik ove kartice možete dobiti na službenoj internet stranici Sparkasse banke ili putem besplatne Info linije 080 02 02 10.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.