Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sporazum Sindikata policije Kantona Sarajevo i Hifa Oil

sindikat policija – hifa

Sindikat policije Kantona Sarajevo i Hifa Oil postigli su sporazum po kojem će ubuduće 1417 članova ovog sindikata ostvarivati povoljnosti kupovine na benzinskim pumpama Hifa Oil putem kartice lojalnosti. Ugovor o saradnji potpisali su u Sarajevu Mirza Hadžiabdić predsjednik Upravnog odbora Sindikata Policije KS i Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave Hifa Oil.

“Drago mi je da smo postigli ovaj sporazum i da će naši članovi koji budu kupovali naftne derivate moći ostvarivati popuste i ostale pogodnosti na Hifa Oil benzinskim pumpama. Trudit ćemo se kao sindikat i ubuduće da osiguramo pogodnosti svom članstvu, ali isto tako nastojimo ostvariti saradnju sa respektabilnim domaćim kompanijama kao što je Hifa Oil, koje su spremne zadovoljiti kvalitetom prije svega. Hifa Oil je među prvim kompanijama sa kojom smo potpisali jedan ovakav sporazum”, riječi su Hadžiabdića.

Svih 1417 članova Sindikata KS moći će od sada ostvariti pogodnosti i popuste prilikom točenja goriva, servisiranja i pranja vozila, kupovine u marketu, itd.

Krajem prošle godine u sarajevskom naselju Švrakino otvorena je nova benzinska pumpa ove kompanije. Riječ je o dva nova branda Euro Oil i Euro Marketi, koji su spoj savremene i po evropskim standardima sagrađene benzinske pumpe sa pratećim sadržajima, kao što su super market, te mini resotoran. Sa 4.500 artikala na 400 kvadratnih metara i raznovrsnim sadržajima sve je prilagođeno izvanrednom ugođaju svakog kupca, kaže se u saopćenju Hifa Oil.