Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sretnim dobitnicima uručeni Microsoft Lumia 950 i 950 XL

telecom zabava1

Kompanije BH Telecom, Microsoft BiH i Mobis electronics organizirali su danas u Sarajevu novogodišnju zabavu na kojoj je upriličeno nagradno izvlačenje u okviru novogodišnje kampanje Microsoft drvo želja.

Sretnim dobitnicima Kenanu Popovčeviću i Mariju Mađuri kompanije BH Telecom, Mobis electronics i Microsoft BiH uljepšali su novu godinu mobilnim telefonima Microsoft.

Ove kompanije upriličile su veliku kampanju sa željom da građanima uljepšaju predstojeće praznike
novim mobilnim telefonima. Kampanja je trajala od 2. do 30. decembra, a priliku da osvoje ove fenomenalne telefone imali su svi građani koji su u sarajevskim tržnim centrima Alta, Sarajevo City Centar, Importanne i BBI potražili Microsoft karticu želja, te ispunjenu karticu zakačili na Microsoft drvo
želja u Alta i Importanne centru.

„U mjesecu darivanja željeli smo našim građanima uljepšati novogodišnje praznike, a najbolji način za to je da im poklonimo ove fantastične telefone. Sigurni sam da će sretni dobitnici, ali i svi korisnici ovih mobilnih telefona biti oduševljeni modelima Lumia 950 i Lumia 950 XL. Sretnim dobitnicima čestitamo na osvojenim poklonima i, kao i svim građanima BiH, želimo sretnu novu godinu“, naglasila je Nađa Lutvikadić- Fočo, PR BH Telecoma.

Zabava je protekla u prazničnoj atmosferi, uz prisustvovao velikog broja gostiju i predstavnika medija.

Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL predstavljaju premium uređaje kompanije Microsoft, a prvi su telefoni na svijetu koji donose opciju Continuum pomoću koje uređaji rade poput računara i mogu se povezati na bilo koji ekran.