Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ht eronet

Susreti informatičkih stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

HT-Eronet_-MS-NetWork

HT ERONET, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u „Digitalnu kompaniju za digitalno doba“, svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service

HT ERONET je i ove godine Telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije, koja će se održati u Neumu od 27. do 29. marta 2019. godine, pod sloganom “Connecting the Dots”, a upravo taj slogan se odlično uklapa i HT ERONET-ovu ideju nastupa na konferenciji, kako je rekao Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a, Tomislav Ruk.

“HT ERONET je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja
konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. To je jako važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika. To je najveća vrijednost NetWork-a”, kazao je Ruk.

HT ERONET, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u „Digitalnu kompaniju za digitalno doba“, svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja.

Vijesti o NetWork 9 konferenciji potražite i na službenoj stranici konferencije
www.networkkonferencija.ba i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn , a više o HT ERONET ponudi na redizajniranim web stranicama – hteronet.ba.