Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sajam namještaja

Počinje “SARAJEVO4WALLS”, učestvuje više od 60 izlagača

sarajevo4walls
Foto: Fena

Posjetitelji će u četiri dana, koliko traje sajam, imati priliku vidjeti više od 60 kompanija iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske i Turske

Šesti međunarodni sajam namještaja “SARAJEVO4WALLS– S4W 2023” bit će održan unutar kompleksa Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 11. do 14. maja u organizaciji agencija Profi Team i Spiritus iz Sarajeva.

-Posjetitelji će u četiri dana, koliko traje sajam, imati priliku vidjeti više od 60 kompanija iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske i Turske. Sajam će ugostiti renomirane kompanije, ali i nove kompanije koje svjedoče o tome da je “SARAJEVO4WALLS” postao jedan od najvažnijih sajamskih centara u regiji za proizvodnju i plasman namještaja na tržište – naveli su organizatori za Fenu.

Bit će to prilika, kako su dodali, za predstavljanje cijele drvne industrije, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U taj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija, proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Organizatori sajma SARAJEVO4WALLS nastavljaju sa humanitarnim radom, te se i ove godine dio sredstava od ulaznica proslijediti humanitarnim udruženjima.