Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

31. poslovnica

Sve što vašem vozilu treba: Sim Impex stigao i u Zenicu

DSC04936-Edit (1)

“Uvjereni smo da će i naši kupci u Zenici prepoznati kvalitet, iza koga stoji preko 20 godina iskustva, ali i ime poznate svjetske korporacije LKQ čiji smo dio još od 2017. godine”

Kompanija Sim Impex koja je lider u distribuciji rezervnih dijelova, servisne opreme i kozmetike za vozila u BiH, jučer je u Zenici otvorila svoj novi prodajni objekat.

Na adresi Aska Borića bb u Zenici, Sim Impex je otvorio svoju novu 31. po redu poslovnicu ove kompanije.

Građani Zenice, imali su priliku da pored auto-dijelova i popusta na akumulatore, ulja, tečnosti za šajbe, metlice brisača, patosnice i ostalu robu, pronađu i širok asortiman garažno-servisne opreme, ručnih i električnih alata, kao i prošireni asortiman auto opreme – krovne kutije, gume,lance za snijeg, aluminijumske feluge, audio uređaje za automobile, dječije sjedalice…

“Svoje poslovanje širimo na gradove u kojima do sada nismo bili prisutni, a naš cilj je da do krajnjeg korisnika dođe najkvalitetnija roba, svjetskog ranga. Naši kupci će od sada i u Zenici moći da se uvjere u kvalitet bogatog asortimana proizvoda, te da im nadohvat ruke bude sve što im za njihovo vozilo zatreba”, saopšteno je iz SiM Impex-a povodom otvaranja nove poslovnice.

“Uvjereni smo da će i naši kupci u Zenici prepoznati kvalitet, iza koga stoji preko 20 godina iskustva, ali i ime poznate svjetske korporacije LKQ čiji smo dio još od 2017. godine”, navodi se u saopštenju SiM Impex-a.

Zašto je za sve koji biraju najkvalitetnije za svoje vozilo, najbolji izbor kompanija SiM Impex? Odgovor je u ličnoj karti ove kompanije – 20 godina iskustva u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila na tržištu BiH, kao i činjenica da je 2017. godine postala dio svjetski poznate korporacije LKQ, što najbolje objašnjava njeno pozicioniranje među lidere u ovoj oblasti. Pored navedenog, kompanija kupcima na raspolaganje stavlja više od 1, 5 miliona artikala provjerenih i pouzdanih proizvođača za više od 40 marki automobila, a realizuje i uslugu besplatne dostave u roku 24 sata.