“The Million Sweets” – Novootvoreni kutak aranžiranih poklona u Sarajevu

The Million Sweets3
Foto: I. Kralj

Danas je u Sarajevo City Centru svečano otvoren “slatki i jedinstveni kutak” aranžiranja poklon paketa – The Million Sweets. Mladi preduzetnici u svojoj ponudi nastoje pružiti svojim kupcima sve ono što je potrebno za istinsko iznenađenje i oduševljenje Vama dragih osoba u posebim prilikama.

The Million Sweets nudi veliku paletu jedinstveno aranžiranih poklon paketa među kojima s ponosom naglašavamo pakete čokoladnih aranžmana i cvijetnih aranžmana, kao i plišanih aranmžana iz naše ponude. Preduzetnica, Aida Čedić-Sulejmanović svoj “slatki i jedinstveni kutak” opisuje kao mjesto ispunjeno emocijama i lijepim željama na kojem možemo pronaći poklon za svaku priliku i svečanost.

Pokloni su aranžirani sa mnogo pažnje i stila gdje ćete moći pronaći veće dimenzije plišanih igrački i čokoladnih proizvoda u odnosu na ono što domaće tržište trenutno nudi.

Da biste saznali više o našoj ponudi te uočili istinski sjaj naših aranžmana, posjetite nas u SSC-u svakim radnim danom od 10-22h. Naglašavamo da je dostava naših proizvoda i aranžmana besplatna unutar Kantona Sarajevo te je moguća 24 sata u sedmici svim danima, poručuju iz The Million Sweets

.