Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zadar

Todorićeva luksuzna jahta opet se nudi na prodaju, ako imate para…

jahta jana

U javno dostupnim cjenovnicima može se pronaći informacija da se za plovilo te dužine godišnje mjesto u marini plaća oko 24.000 eura

Jahta “Jana”, ponos bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, opet se našla na tržištu. “Fortenova”, pravni nasljednik Agrokora, odlučila ju je s Addiko bankom, koja je zbog zaloga stopirala prvi pokušaj prodaje, ponovno prodati, doznaje tportal.hr

Riječ je o luksuznoj, 24-metarskoj jahti, marke Rive 85 Opera, koja već dvije godine stoji zavezana u zadarskoj Marini.

Iz “Fortenove” kazali su kako se jahtom nisu služili, ali da je redovno servisirana.

Novinari “tportala” nisu dobili odgovor na pitanje koliko košta godišnji vez, no u javno dostupnim cjenovnicima može se pronaći informacija da se za plovilo te dužine godišnje mjesto u marini plaća oko 24.000 eura.

“Fortenova” grupa ponovno je pokrenula proceduru prodaje motorne jahte model Riva 85 Opera imena Jana. Proces prodaje usuglašen je s imateljem zaloga. Jahta je redovno servisirana i održavana te je na stalnom vezu, a “Fortenova” grupa ne koristi navedenu pokretninu, kažu u Agrokoru.

Jahta je proizvedena 2006. godine, ukupne je dužine 23,86 metara, a cijena joj je 1,4 miliona eura. Riječ je o cijeni bez poreza na dodanu vrijednost, a porezni tretman će se utvrditi ovisno o poreznom statusu kupca.