uspješna godina

Tokom septembra otvoreno šest novih prodajnih mjesta BH Telecoma u BiH

Otvaranje
Detalj sa svečnosti otvaranja TC Visoko: Namir Škaljo, direktor Direkcije Zenica, Mirza Ganić, Gradonačelnik Visokog i Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma

U drugoj polovini septembra, od 16. do 30. 9., otvoreni su novi telecom centri/prodajni prostori u Čeliću, Visokom, Bihaću, Tešnju, Gornjem Vakufu i sarajevskom naselju Dobrinja

Nakon što je sredinom avgusta ove godine, tokom trajanja SFF-a, BH Telecom otvorio svoj prvi Premium Showroom, koji je prvi prodajni centar ove vrste u BiH sa ciljem prezentacije i pružanja svih usluga BH Telecoma na jednom mjestu, BH Telecom je tokom septembra otvorio još šest novih modernih prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, povodom obilježavanja 5.septembra, Dana kompanije.

U drugoj polovini septembra, od 16. do 30. 9., otvoreni su novi telecom centri/prodajni prostori u Čeliću, Visokom, Bihaću, Tešnju, Gornjem Vakufu i sarajevskom naselju Dobrinja.

Novi BH Telecom centar u Čeliću

U Čeliću je 16.septembra otvoren novi prodajni prostora na adresi ul. Alije Izetbegovića 52. Ovaj moderni poslovno-prodajni prostor ukupne kvadrature 41 m2 je 14. prodajno mjesto BH Telecoma na području Kantona Tuzla. Na području ovog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Tuzla BH Telecoma, u proteklim godinama su otvorena tri Telecom centra u Tuzli, te po jedan prodajni centar u Gradačcu, Živinicama, Srebreniku, Gračanici, Banovićima, Kalesiji, Lukavcu, Orašju, Kladnju i Teočaku. U novootvorenom prodajnom prostoru će građanima Čelića, Lopara i okolinih naseljenih mjesta sa područja Majevice i Posavine biti dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma, kao i uređaji iz bogate ponude BH Telecoma.

Detalji sa svečanosti otvaranja Telecom centra u Čeliću, kojoj su prisustvovali Načelnik Općine Čelić Admir Hrustanović, Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma

Novi BH Telecom centar u Visokom

U Visokom je novi Telecom centar BH Telecoma otvoren 19.septembra u objektu BH Pošte na adresi Čaršijska 75. Ovaj novi moderni centar je ukupne kvadrature 83,38 m2, a na području Zeničko – dobojskog kantona je ovo 14.prodajno mjesto BH Telecoma, nakon što su u proteklim godinama otvoreni brojni telecom centri i druga prodajna mjesta: dva Telecom centra u Zenici i po jedan centar u Tešnju, Visokom, Kaknju, Maglaju, Zavidovićima i Žepču, te 3 šalterska mjesta (Vareš, Olovo, Breza) i 2 informativno-prodajna pulta u trgovačkim centrima WISA u Jelahu i Suša u Visokom.

U ovom velikom i moderno opremljenom prodajnom prostoru, u čiju je adaptaciju i opremanje BH Telecom investirao 213.000 KM, građanima Visokog i okolinih mjesta će biti dostupne sve usluge i servisi BH Telecoma, kao i uređaji iz bogate ponude BH Telecoma i partnera.

Detalj sa svečnosti otvaranja TC Visoko: Namir Škaljo, direktor Direkcije Zenica, Mirza Ganić, Gradonačelnik Visokog i Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman je u vezi sa daljim planovima kompanije ovom otvaranja Telecom centra u Visokom istakao:

„Mi ćemo nastaviti snažno graditi infrastrukturu na području grada Visokog, mislim na unapređenje signala mobilne mreže, sve u cilju povećanja zadovoljstva naših krajnjih korisnika i u cilju povećanja dostupnosti usluga BH Telecoma. Želim podsjetiti korisnike da smo prvi u Sarajevu otvorili Premium showroom, a naša ambicija je da u narednoj godini na području Zeničko-dobojskog kantona otvorimo drugi showroom kao i u ostalim većim gradovima, kako bismo osigurali jedan premium doživljaj svim korisnicima i prezentovali bogati portofolio usluga BH Telecoma na pravi način.“.

Otvoren novi Telecom centar BH Telecoma u Bihaću

U utorak 20.septembra i u Bihaću je otvoren novi prodajni prostor BH Telecoma na adresi 5. korpusa broj 11. Ovaj moderni poslovno-prodajni prostor ukupne kvadrature 86 m2 je 8. prodajno mjesto BH Telecoma na području Unsko-sanskog kantona.

Na području ovog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Bihać BH Telecoma, u proteklim godinama su otvoreni telecom centri: u Bihaću (*sadašnji prostor Telecom centra u Bosanskoj 5), Sanskom Mostu, Kozarcu, Bosanskoj Krupi, Ključu, Cazinu i Velikoj Kladuši.

U ovom velikom i moderno opremljenom prodajnom prostoru, u koji je BH Telecom investirao 175.000 KM, građanima Bihaća i okolinih mjesta će biti dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma. Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana, BH Telecoma kao i na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

Ovoj svečanosti je prisustvovao u ime Gradonačelnika Bihaća savjetnik Gradonačelnika Kemal Hrnjić, koji je BH

Telecomu čestitao na otvaranju novog prodajnog objekta, sa željom da u ovom objektu rad bude uspješan, a građani zadovoljni uslugom, sa željom da se u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima i planovima BH Telecoma, u Bihaću izgradi i otvori i nova moderna zgrada Direkcije Bihać.

Sa otvaranja Telecom centra u Bihaću: savjetnik Gradonačelnika Bihaća Kemal Hrnjić, direktor Direkcije Bihać Mahmut Alagić i član Uprave BH Telecoma Muamer Hadžović

Novo prodajno mjesto BH Telecoma u Tržnom centru Mepromex na Tešanjci

U Tržnom centru Mepromex na Tešanjci je 27.septembra otvoreno 15.prodajno mjesto BH Telecoma na području Zeničko – dobojskog kantona. Na ovom moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Općine Doboj Jug, odnosno naselja Matuzići i Mravići, naselja Tešanjka, kao i građanima Jelaha, Usore i Tešnja biti dostupne brojne usluge i servisi BH Telecoma.

Osim ugovaranja usluga, oni će ovdje moći kupovati uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma. Svečanom otvaranju ovog prodajnog mjesta BH Telecoma prisustvovao je Načelnik Općine Tešanj Suad Huskić.

Sa svečanosti u Tešnju: šef Službe za prodajnu promociju i distribuciju u Direkciji Zenica Alem Gagula, direktor Direkcije Zenica Namir Škaljo i Načelnik Općine Tešanj Suad Huskić

I Gornji Vakuf-Uskoplje dobio novi BH Telecom centar u septembru

BH Telecom je u četvrtak 29.septembra i u Gornjem Vakufu- Uskoplju otvorio svoje novo moderno prodajno mjesto na adresi Gradska bb. To je 13. prodajno mjesto koje je BH Telecom otvario na području Srednjobosanskog kantona, od čega su 10 telecom centri. Površina novootvorenog telecom centra je 77 m2. Izvođači radova na adaptaciji prostora su bile firme „Dekor gradnja“ Novi Travnik i „Nesa sistemi“ Travnik, a učestvovale su i brojne organizacione jedinice i direkcije BH Telecoma.

U ovom moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Gornjeg Vakufa-Uskoplja, kao i žiteljima okolnih mjesta biti dostupne brojne usluge i servisi BH Telecoma.

Svečanosti otvaranja novog telecom centra BH Telecoma u Gornjem Vakufu su prisustvovali, uz brojne goste i prve korisnike usluga, savjetnik Načelnika Općine Gornji Vakuf-Uskoplje Adnan Ramić, direktorica Direkcije Travnik Nađa Hadžiemrić i direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Emir Višća

Novi BH Telecom centar otvoren i u sarajevskom naselju Dobrinja

BH Telecom je 30.septembra otvario svečano i novi Telecom centar na Dobrinji, u ulici Mustafe Kamerića 7, adaptiran i moderno opremljen, površine 80,64m2. U ovaj prodajni prostor je BH Telecom investirao 80.650 KM. Građevinsko-zanatske radove na objektu je izvela firma MDI d.o.o. Sarajevo, zamjenu portala i ugradnju novih portala i vrata firma Metaloplast d.o.o. Sarajevo, dok je namještanje prostora obavila firma Sinmax d.o.o. Sarajevo.

Novi telecom centar na Dobrinji je 18. po redu prodajno mjesto BH Telecoma u Kantonu Sarajevo.

Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će građani ovog velikog sarajevskog naselja moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera.

Prilikom otvaranja novog Telecom centra na Dobrinji, generalni direkotor BH Telecoma Sedin Kahriman je izrazio zadovoljstvo zbog otvaranja novih šest prodajnih mjesta u septembru, te najavio planove BH Telecoma za dalje širenje prodajne mreže, istaknuvši i ovom prilikom da je strateški cilj BH Telecoma stalno unapređenje korisničkog iskustva i zadovoljstva korisnika.

Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma

Podsjetio je prisutne goste i predstavike medija da je BH Telecom u avgustu u Sarajevu otvorio svoj prvi Premium showroom tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, te da su planovi BH Telecoma da otvori i druge jedinstvene showroom prodajne prostore u nekoliko većih bh.gradova u narednoj godini. Naglasio je da je od septembra prošle godine do danas BH Telecom otvorio 11 novih prodajnih mjesta, te da je u planu otvaranje još tri nova prodajna mjesta do kraja ove godine.

Kahriman je ovom prilikom istakao i druge poslovne projekte na kojima radi kompanija, širenje pristupnih mreža ali i druge, kakvi su procesi dalje digitalizacije i transformacije. Istakao je da je BH Telecom, kao lider procesa digitalizacije u BiH, fokusiran u svojim poslovnim planovima i na poslovne korisnike, te da je kompanija BH Telecom u mogućnosti da, u saradnji sa renomiranim svjetskim firmama i u saradnji sa 25 domaćih IT kompanija, kreira najzahtjevnija IT poslovna rješenja za bh. poslovne subjekte.

Detalj sa svečnosti na Dobrinji: Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku, Sedin Kahriman, generlni direktor Bh Telecoma i Faruk Selmanović, direktor Direkcije Sarajevo

Faruk Selmanović, direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma je, obraćajući se prisutnima na svečanosti na Dobrinji, uz informacije o daljim planovima na otvaranju i modernizaciji prodajne mreže na području Kantona Sarajevo, istakao i vrlo veliki asortiman uređaja u trenutnoj ponudi BH Telecoma, kao i atraktivnost partnerske, komisione ponude, u kojoj kupci mogu naći vrlo atraktivne proizvode po pristupačnim cijenama, od pametne vage, električnih romobila i brojnih drugih.