Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trgujte dionicama Ferarija sa besplatnih 50€ početnog kapitala

ferrari

Od februara ove godine do danas, cijena dionica Ferrari-ja je porasla 50%, a trenutno se njima trguje po cijeni od malo manje od 48 dolara.

Iskoristite priliku i zaradite trgujući cijenom dionica Ferarija na svjetskoj berzi, sa besplatnih 50 eura početnog kapitala.

Besplatnih 50 eura za trgovanje preuzmite ovdje.

Ferrari je postao javna kompanija na Njujorškoj berzi u oktobru 2015. godine sa ciljem prikupljanja 900 miliona dolara.

Poslije odvajanja od Fiat Chrysler-a, ranije te godine, kompanija je uvećala prodaju vozila i, što je važnije, podigla očekivanja o budućim prodajama. Tačnije, na osnovu finansijskih izvještaja, kompanija je u prvom kvartalu ove godine uvećala prodaju vozila za 15%, od čega je u Kini, neočekivano, prodaja porasla za 16%.

Ponajviše zaslužni za ovaj rast jesu osmocilindrični modeli, od kojih se ističu sportski modeli 488 GTB i 488 Spider, kao i model Ferrari California, svi u cijenovnom rasponu od 200.000 do 300.000 američkih dolara.

S tim u vezi, početno očekivanje o prodaji 7900 vozila je promijenjeno, pa se sada očekuje prodaja više od 8000 vozila u 2016. godini. Povrh toga, u skladu sa skromnim predviđanjima same kompanije, Ferrari NV očekuje porast isporuke do 9000 vozila, do kraja 2019. godine.

Uprkos većoj potražnji, kompanija ne odustaje od svoje poslovne filozofije koja favorizuje luksuz, visok kvalitet izrade i prosječnu cijenu vozila od iznad 190.000 dolara na uštrb uvećanja obrta i snižavanja cijena.

Ove godine se očekuje 3 milijarde eura poslovnih prihoda što je više od inicijalno očekivanih 2,9 milijarde eura, kako navodi izvor Blumberga.

Takođe, ljubitelji Ferrari-ja, krajem ove godine ili početkom sljedeće, s nestrpljenjem očekuju novi model – Ferrari F12 Berlinetta sa početnom cijenom od 400.000 dolara.