Triglav i Petrol za veću sigurnost: Spremni za ljeto?

gorivo

Triglav Osiguranje Sarajevo i Petrol BH Oil Company su u periodu od 1. juna do 1. septembra 2015. godine, pripremili posebnu ponudu za svoje klijente. Svi oni koji u navedenom periodu natoče gorivo na jednoj od Petrolovih pumpi u FBiH, stiču pravo na vaučer s kojim mogu ostvariti popust od 25% na novougovorena osiguranja i 10% popusta na obnovljena osiguranja: auto kasko osiguranje, osiguranje doma ili putničko zdravstveno osiguranje.

Ponuda Triglav Osiguranja je kvalitetna, raznovrsna i prilagođena za svačijii džep. U periodu godišnjih odmora kada zaista želite biti bezbrižni, osigurajte vaš automobil, dom i sebe. Sa policom Triglav Osiguranja ćete dobiti primjerenu cijenu, te brzo i efikasno riješiti štetu. Kroz akciju „Spremni za ljeto?“ Triglav želi javnosti približiti prednosti dobrovoljnih osiguranja, kao i podići svjest o važnosti police osiguranja u svakodnevnom životu.

Triglav Osiguranje i Petrol vam žele lijepo i sigurno ljeto. Vaše je da se opustite, a mi ćemo se pobrinuti za vas, vaš automobil i dom.