Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

promocija u sarajevu

Turističke destinacije Crne Gore spremne za turiste iz BiH

crna-gora-plaze (1)

Savjetnik direktorice Nacionalne turističke organizacije Amel Dedeić kazao je da Crna Gora i ove godine ima dobru ponudu za građane Bosne i Hercegovine

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO), u okviru regionalne roadshow kampanje, koja ima za cilj promociju pred ljetnju turističku sezonu predstavila se danas u Sarajevu.

Savjetnik direktorice Nacionalne turističke organizacije Amel Dedeić kazao je da Crna Gora i ove godine ima dobru ponudu za građane Bosne i Hercegovine.

– Građanima BiH je dobro poznata ponuda Crne Gore. Prvenstveno kad je u pitanju primorje ali ne treba zanemariti ni sjever Crne Gore koji sa svojim nacionalnom parkovima zaista ima šta da ponudi prvenstveno ljubiteljima adrenalinskih sportova – smatra Dedeić.

Predstavnik turističke organizacije Herceg Novog Miloš Kovačević kazao je da je taj grad spreman za predstojeću ljetnu sezonu, istakavši da Herceg Novi nije samo grad mora i plaža.

– Naš grad će opravdati epitet grada kulture, grada festivala sa mnoštvom tradicionalnih manifestacija koje svake godine privlače sve kvalitetnije učesnike i sve više publike – istaknuo je Kovačević.