Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuzlanski “Spin” renomirana je firma u svijetu informatike

spin3

Tuzlanska firma “Spin” jedna je od vodećih na području Tuzlanskog kantona, ali i cijele BiH u segmentu  informatike, a naročito u izradi softverskih rješenja.  Kroz dugogodišnji rad stekli su tržišnu reputaciju firme koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sisteme.

Možete li nam detaljnije predstaviti čime se firma SPIN bavi i koliko zapošljava radnika?

SPIN d.o.o., osnovan 1995.godine u Tuzli, nastao je udruživanjem stručnjaka, koji su stečana iskustva i sopstveni entuzijazam, doveli do renomirane firme u svijetu informatike, a naročito u izradi softverskih rješenja. Kroz dugogodišnji rad stekli smo tržišnu reputaciju firme koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sisteme.

Certifikatom ISO 9001:2008. zvanično je potvrđeno da je naš sistem upravljanja kvalitetom u skladu zahtjevima iz norme, te da je usklađen sa propisima.

Firma Spin d.o.o. Tuzla je orijentirana na saradnju sa najboljim svjetskim korporacijama kako bi svojim klijentima ponudili najbolja rješenja u integralnoj primjeni informacionih tehnologija u oblastima, trgovine, proivodnje, državne uprave i vlastiti razvoj specifičnih proizvoda za analizu poput Business intelligence (BI) sistema.

Ukratko osnovna djelatnost Spin-a je:

  • Projektiranje, programiranje i uvođenje najzahtjevnijih poslovnih informacijskih sistema,
  • Izrada i razvoj poslovnog aplikativnog softvera za mrežnu i integralnu organizaciju poslovanja preduzeća
  • Instalacija i održavanje najsloženijih računarskih, serverskih i mrežnih sistema, sistemska i programska podrška.

Stalnom obukom iz radnog odnosa, obrazovanjem i specijalizacijom, firma SPIN d.o.o. Tuzla je stvorila ekipu specijalista i stručnjaka koji daju garanciju za uspješno i visokokvalitetno instaliranje i implementiranje poslovno informacionih sistema.

Firma Spin d.o.o. Tuzla trenutno zapošljava 38 specijalizovanih i visokostručnih osoba u stalnom radnom odnosu.

Na bh. tržištu ste još od davne 1995. godine. Koji je recept vaše dugotrajnosti i uspjeha?

U receptu za dugotrajnost i uspjeh svakako je na prvom mjestu kvalitet proizvoda i usluge. Dalje se može reći da je Spin d.o.o. Tuzla firma koja je u svom radu uvijek nastojala primjenjivati najnovije IT tehnologije, stvarati softverske proizvode maksimalno u saradnji sa komitentima, optimizirati rad komintenata kroz razvoj modernog, inovativnog softvera, prilagođenog korisniku.

oglas-bisnode-bh-741x200-5-oktober

Posebno treba spomenuti da brigom o potrebama i interesima svakog uposlenika se gradi klima saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha naše firme.

U Vašem dosadašnjem radu, šta bi istakli kao najveći uspjeh?

Najveći uspjeh je upravo dugotrajnost koja je posljedica povjerenja korisnika koji koriste naše proizvode i usluge.

Koji su planovi firme SPIN u narednom periodu?

Nastaviti raditi na kvalitetu i učvrstiti još više reputaciju koju je firma Spin d.o.o. Tuzla stekla na tržištu, kao jedna od najuspješnijih firmi koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sisteme.

U kontinuitetu se radi na tome da se ispune vizija i misija firme Spin:

Vizija:
Sticanje imidža firme koja uspješnom primjenom najnovijih IT tehnologija, u saradnji sa komitentima, kreira informacione sisteme i najzahtjevnija poslovna softverska rješenja.

Misija:
Optimizacija rada komintenata kroz razvoj modernog, inovativnog softvera, prilagođenog korisniku.