Biznis

Moderni poslovno-prodajni prostor

U Čeliću svečano otvoren novi BH Telecom centar

16/09/2022

U novootvorenom prodajnom prostoru, građanima Čelića, Lopara i okolinih naseljenih mjesta sa područja Majevice i Posavine, bit će dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma

U Čeliću je danas svečano otvoren novi prodajni prostor BH Telecoma, na adresi Alije Izetbegovića 52. Taj moderni poslovno-prodajni prostor 14. je prodajno mjesto BH Telecoma na području Kantona Tuzla.

Na području tog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Tuzla BH Telecoma, u proteklim godinama su otvorena tri Telecom centra u Tuzli, te po jedan prodajni centar u Gradačcu, Živinicama, Srebreniku, Gračanici, Banovićima, Kalesiji, Lukavcu, Orašju, Kladnju i Teočaku.

U novootvorenom prodajnom prostoru, građanima Čelića, Lopara i okolinih naseljenih mjesta sa područja Majevice i Posavine, bit će dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma.

– Osim ugovaranja usluga, na tom prodajnom mjestu oni će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera. Moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz našeg širokog uslužnog i prodajnog asortimana, kao na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini – navodi se.

BH Telecom centar u Čeliću svečano su otvorili načelnik Općine Čelić Admir Hrustanović, Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma.

– U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja tog prodajnog prostora, odnosno realizaciji tog projekta, učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije, Izvršna direkcija za razvoj poslovanja i Direkcija Tuzla BH Telecoma, dok je izvođač radova na opremanju prostora tehničkom zaštitom bila firma ‘Middle point electronics’ iz Sarajeva – saopćeno je iz BH Telecoma.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.