Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U današnjem izvlačenju Pan nagradne igre još deset novih nagrađenih

pan555-1

Danas, u toku druge sedmice velike nagradne igre Pan piva, izvučeno je pet novih dobitnika Pan ruksaka i pet novih dobitnika replike oficijelne lopte.

Asmir Omić iz Zenice i Ana Virović iz Kiseljaka te osobe koje su kodove slali sms-om sa brojeva telefona; 063 503 ***, 062 054 *** i 062 220 *** današnji su dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™.

Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Amsar Hadžimujić iz Sarajeva, Elvis Sitnić iz Sarajeva, Damir Maksić iz Mostara, Ramiz Šabanović iz Živinica i Mirsad Pislić iz Gradačca.

Kakvo je raspoloženje u Mostaru kada je u pitanju Pan velika nagradna igra provjerili smo sa jednim od današnjih dobitnika.

pan555

“Pan pijem često. Igrat ću nogomet sa svojim prijateljima, tako da je ovaj poklon, replika oficijelne lopte prvenstva, dobrodošao. A nadam se iskreno i ulaznicama. Zato nastavljam igrati i dalje“, kaže Damir Maksić iz Mostara.

Budite i vi jedan od dobitnika dnevnih nagrada ili ostvarite svoj san uz Pan – osvojite karte za Evropsko prvenstvo u Francuskoj!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba.

Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada!

Osvježite se uz Pan i okušajte svoju sreću! Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada!