sedmica Dalmatinske kuhinje

U Grand hotelu Slavia u Baškoj Vodi održana prva Dalmatinska gastro večer

Slavia_Dalmatinska vecer-7 (1)

Grupa Leut iz Makarske učinila je atmosferu veselom

Prva Dalmatinska gastro večer odražana je proteklog petka u Grand hotelu Slavia u Baškoj Vodi.

Ovim su obuhvaćena dva velika događaja, blagdan baškovoškog zaštitnika svetog Nikole i osamdesetdeveti rođendan Grand hotela Slavia. Naime, Grand hotel Slavia je prije tri godine imao nakon preuređenja službeno otvorenje baš na ovaj datum.

Ispunjeni restaurant & wine bar Del posto do zadnjeg mjesta svjedoči o velikom interesu publike za ovakvim događanjima u hotelu.

Partner društva Hoteli Baška Voda, Kingtrade iz Makarske, kao pokrovitelj i domaćin večeri podržali su ovaj veseli događaj.

“Izbor i pripremu jela zahvaljujemo chefu Peri Savanoviću, višestruko nagrađivanom chefu primoštenskog restorana Mediteran. Jedan je od samo nekolicine Hrvata koji se može pohvaliti članstvom u prestižnoj asocijaciji World Master Chefs koja promoviše vrhunsko kulinarsko umijeće, baš kao i najviše standarde u pripremi hrane. Očekivano, pripremljena jela su bila poseban užitak za nepce”, kažu domaćini.

Grupa Leut iz Makarske učinila je atmosferu veselom.

Ovime je Grand hotel Slavia započeo sa sedmicom Dalmatinske kuhinje u restaurantu & wine baru Del Posto kojim će završiti prvi dio predstavljanja najboljeg od hrvatskog kulinarstva.

“Ovu zanimljivu gastronomsku priču spajanja hrvatskih turističkih destinacija, ugostitelja i poduzetnika u zimskim mjesecima nastavljamo u februaru na večeri Slavonije i Baranje gdje će predstaviti najbolje od kontinetalnog dijela Hrvatske”.