U Kaknju otvoren Crvena jabuka market: Pokloni i iznenađenja za kupce

crvena jabuka market kakanj

Savremeni koncept maloprodajnog objekta danas je stigao u Kakanj. Domaći trgovački lanac Crvena jabuka market u 8 sati, na adresi Alije Izetbegovića b.b, otvorio je vrata svoje poslovne jedinice. U objektu koji se prostire na 2. 000 kvadratnih metara, zaposlenje su pronašla 64 radnika.

„Zamisao prilikom rada na otvaranju ovog marketa prevashodno se sastojala od toga da svojim kupcima stvorimo prijatan prostor u kojem će se osjećati kao kod kuće i koji će predstavljati spoj marketa, tržnice i restorana u jednom. Osluškujući kupce i njihove potrebe, obezbijedili smo ponudu kvalitetnih proizvoda po najpristupačnijim cijenama, sa asortimanom koji broji nešto više od 15 000 artikala. Otvaranjem ovog marketa napravili smo malo veći iskorak i svojim kupcima predstavili market kakav još nije viđen u Kaknju,” navela je Senada Arnautović iz službe marketinga Crvena jabuka marketa.

Riječ je o nizu noviteta koje će kupci po prvi put imati priliku da vide i iskuse u marketu Crvena jabuka u Kaknju. Višegodišnji rad odjela razvojne kuhinje te usavršavanje receptura domaćih i internacionalnih jela rezultirali su ukusnom i posebno pripremljenom gastronomskom ponudom, kao i ponudom poslastica i pekarskih proizvoda. „S obzirom na to da raspolažemo najopremljenijom kuhinjom i koristimo savremene tehnike pripremanja jela na ovim prostorima, sigurni smo da će naši kupci uživati u raznovrsnosti ukusa i mirisa jela pripremljenih od svježih i najkvalitetnijih namirnica. Kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 50 različitih gotovih jela, a ono što je novitet u ovom programu jesu samouslužne vitrine na kojima će moći da odaberu i kombinuju gotova jela iz dnevne ponude, naprave salatu odabirom omiljenih namirnica ili da se prepuste čarima kuhanih jela, a sve to po jedinstvenoj cijeni,“ istakla je Arnautović.

Na dan otvaranja, nisu izostali ni brojni pokloni i iznenađenja za sve kupce. Trgovački lanac Crvena jabuka svakog kupca obradovao je poklon cekerom, dok su posebni pokloni dočekali sve one koji su obavili kupovine preko 50 i 100 KM. Svaki stoti kupac nagrađen je besplatnom kupovinom, a svaki 500. je na poklon dobio i mobilni telefon. Atmosferu su upotpunili rođendanska torta i zabavni program za najmlađe.

Na dan otvaranja predstavljen je i program lojalnosti Klub osmijeha te pogodnosti i dodatne uštede koje članstvo u klubu donosi. Iz ovog trgovačkog lanca ističu da nisu zaboravili ni pripadnike treće životne dobi, za koje će se svakog ponedjeljka realizovati popust za penzionere u iznosu od 10%.
„Ono što nas posebno čini sretnima jeste činjenica da kada nečemu posvetite posebnu pažnju i to radite sa ljubavlju, dobri rezultati neće izostati. Reakcije kupaca su nam i više nego dobar pokazatelj da smo otvaranjem ovog marketa učinili pravu stvar i ispunili njihova očekivanja,“ dodala je Senada Arnautović.