Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

UniCredit Bank nagrađuje korisnike elektronskih usluga

unicredit

UniCredit Bank je za korisnike elektronskih usluga organizovala nagradnu igru u trajanju od 1. decembra 2015. do 31. januara 2016. godine. Najsretniji korisnik elektronskih usluga biće nagrađen putovanjem za dvoje na polufinalnu utakmicu UEFA Champions League.

unicredit nagradna igraDodatna dva sretna korisnika biće nagrađeni sa konzolom Sony PlayStation 4 i mobitelom Sony Xperia Z Ultra. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi korisnici Internet bankarstva (e-ba) i Mobilnog bankarstva (m-ba) UniCredit Bank, koji izvrše najmanje pet transakcija putem e-ba i m-ba u toku trajanja nagradne igre.

Dobitnici nagradne igre biće izvučeni 4. februara 2016. godine.

Internet bankarstvo (e-ba) i Mobilno bankarstvo (m-ba) omogućavaju brže i fleksibilnije poslovanje s bankom, a naknade za plaćanje računa su do 80% niže u odnosu na šalter poslovnica. U samo nekoliko koraka iz topline svoga doma moguće je platiti račune, izvršiti uvid u stanje ili dobiti relevantne informacije, bez čekanja u redovima i neovisno o radnom vremenu poslovnica.

Više informacija o aktivaciji i korištenju elektronskih usluga e-ba i m-ba moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicreditbank.ba, ili na besplatni info telefon 080 081 051.