Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

UniCredit daje studentima informatike priliku za stipendiju i zaposlenje

UniCredit Exelence Hub B1.cdr

UniCredit Bank poziva studente završnih godina IT usmjerenja da se prijave i sudjeluju u UniCredit Excellence Hub-u u sklopu kojeg će imati priliku proći trodnevnu edukaciju na temu cjelokupnog razvoja softvera kroz SCRUM metodologiju, te učestvovati na mini hackathonu.

Prijave za učešće su otvorene do 12.10.2018. godine, a mogu se izvršiti slanjem životopisa i kratkog video materijala u kojem kandidati trebaju istaći svoja interesovanja u svijetu IT-a, te prethodna iskustva, na mail prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici edukacije i hackathona imat će priliku dobiti stipendiju ili mogućnost zaposlenja u UniCredit Bank.

Tokom edukacije na temu cjeloviti pristup razvoja softvera i SCRUM metoda razvoja softvera, predavanja će održati predstavnici kompanije CROZ iz Zagreba, jednog od regionalnih lidera u području IT edukacija. Sve edukacije, kao i završni hackathon bit će održani u Mostaru, te će kandidati koji dolaze izvan Mostara imati osiguran smještaj za sve vrijeme trajanja programa.

UniCredit Bank ovim programom nastavlja svoje aktivnosti na omogućavanju mladim, uspješnim i poduzetnim studentima mogućnosti daljnjeg unaprjeđenja znanja i prilike za stipendiranja i prva radna iskustva.