Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Upoznajte Royal Sport® Jelly i osvojite nagrade na sarajevskom polumaratonu

10/09/2015

Deveti put, u organizaciji udruženja “Marathon“ Sarajevo, 20. septembra 2015. godine, u Sarajevu će se održati polumaraton.

U cilju promocije sporta i zdravog načina života Bosnalijek, sponzor i prijatelj Polumaratona Sarajevo, će nagraditi deset polumaratonaca startninom.

Prijavite se za učestvovanje na „Sarajevo Polumaraton“ i osvojite startninu. Bosnalijek će prvih deset on-line predregistracija izvršenih preko web stranice Royal Jelly nagraditi besplatnom startninom u vrijednosti od 40 KM.

Nagradna on-line predregistracija je otvorena i zatvoriće se u utorak 15. septembra u ponoć. Imena dobitnika startnine biće objavljena u srijedu, 16. septembra, na web stranicama Bosnalijek  i Royal Jelly.

Bosnalijekovi dobitnici startnine svoj besplatni broj će moći preuzeti 18. i 19. septembra, u BBI Centru, 3. sprat, od 12:00 do 20:00 sati.

Prilikom registracije možete se upoznati sa ROYAL SPORT ®Jelly proizvodom, novim Bosnalijekovim dodatkom prehrani koji je kombinacija visoke doze punovrijedne matične mliječi i L-karnitina. Namijenjen je svim osobama koje žele poboljšati svoju fizičku spremnost i održati odgovarajuću tjelesnu težinu. L-karnitin potpomaže procese oksidacije (sagorijevanja) masti i proizvodnje energije, što doprinosi kontroli tjelesne težine. Posebno je namijenjena sportistima (profesionalnim ili amaterskim), za fizičke spremnosti i izdržljivosti, kao i svima onima koji to žele biti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.