Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uz pomoć Bisnode do novih poslovnih prilika i novih partnera

Bisnode_10_miljo_540x340

Obavještavamo javnost, da Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizuje, u četvrtak 31. marta 2016. godine još jedno uspješno poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Upoznavanje i uvezivanje potencijalnih poslovnih partnera trajat će od 9h do 11h i održat će se u zgradi Networks-a, Skenderpašina 1, Sarajevo. Događaj Bisnode Speed Networking je besplatan i dostupan svima.

Cilj poslovnog umrežavanja prvenstveno jeste širenje mreže poznanika, razmjene kontakata i otvaranje mogućnosti za nove, uspješne biznise. S obzirom na dosadašnje iskustvo organizovanja poslovnog umrežavanja Bisnode Speed Networking, ovo je najefikasniji način iskorištavanja radnog vremena.

Umrežavanje omogućava da se u jako kratkom vremenskom periodu učesnici upoznaju svaki sa svakim, da održe kraće sastanke sa potencijalnim partnerima na način „speed datinga“, predstave proizvode, usluge te nove ideje. Na umrežavanju obično prisustvuje oko 15 učesnika iz različitih branši, a vjerovatnoća da će se ostvariti posao je 36%.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 17 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Više informacija na info@boniteti.com, na broju telefona 033 21 54 54 i na www.bisnode.ba.