Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uz Raiffeisen kartice popust do 15 posto u devet trgovina

raiffeisen-banka123

U zimskom periodu koji je pred nama, za korisnike naših kartica pripremili smo posebnu ponudu u okviru koje se klijenti mogu pripremiti za hladnije dane po povoljnijim cijenama, odnosno ostvariti uštede uz kupovinu sa popustom u trgovinama odjeće, obuće, TV uređaja, kućanskih aparata, te auto guma, poručuju iz Raiffeisen banke.

Popuste od 5% do 15% moguće je ostvariti prilikom plaćanja roba i usluga Raiffeisen MasterCard, Maestro i VISA kreditnim ili debitnim karticama na Raiffeisen uređajima za prihvat kartica. Ovo je jedan od načina na koji nastojimo da se zahvalimo našim klijentima što su nam ukazali povjerenje korištenjem kartica Raiffeisen banke”, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini.

Trgovci koji su obuhvaćeni ovom ponudom su Alma-Ras, Bellissima, Elda Lux, Grateks, Iris Moda, Planika Flex, Sava trgovina, Stanić Trade, Tehnomag.

Ponuda vrijedi do 30.1 1.2015. godine, a navedeni popust je moguće ostvariti pri svakoj pojedinačno obavljenoj kupovini plaćenoj karticama u izdanju Raiffeisen banke i to na kompletan ili djelimičan asortiman roba i usluga iz ponude, te se isti obračunava odmah prilikom kupovine.

Više informacija o ponudi, dostupno je na web stranici Raiffeisen banke.