Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Vaillant” obilježava Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača

vaillant

“Mi čuvamo planetu” poruka je tematskog događaja kojim će kompanija “Vaillant” sutra u Sarajevu obilježiti Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača i 141 godinu postojanja.

Ovim tematskim događajem kompanija “Vaillant” pridružit će se milionima organizacija i pojedinaca širom svijeta, koji na ovaj dan, prigodnim aktivnostima podižu svijest o važnosti očuvanja ozonskog omotača za sav život na zemlji.

Bit će to prilika i za predstavljanje posljednjih tehnoloških dostignuća u domenu očuvanja planete i njenog omotača, uključujući najnovije sisteme grijanja i hlađenja kompanije “Vaillant”, na inovativan i do sada nezabilježen način na prostorima BiH.

Naime, povodom ovog događaja iz Njemačke stiže “Vaillantov” infomobil, a svi zainteresirani postojeći i budući korisnici “Vaillant” uređaja moći se upoznati s najnovijom “zelenom” inteligentnom tehnologijom grijanja, hlađenja i ventilacije.

Ovom prilikom posjetiocima će se obratiti i načelnik Općine Centar Sarajevo Dževad Bećirević.

Kompanija “Vaillant GmbH”, sa sjedištem u njemačkom gradu Remscheid, ubraja se u pionire među vodećim kompanijama u području tehnike grijanja u Evropi i jedina je tržišna marka koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente, plin, ulje, struju, zeolit, vodik, kao i obnovljive izvore energije.

Prema podacima ove kompanije u Sarajevu, “Vaillant” aparat je prvi put instaliran 1938. godine.